Трябва ни президент, който да ни лекува - може да бъде

...
Трябва ни президент, който да ни лекува - може да бъде
Коментари Харесай

Плевнелиев: Най-голямото предателство дойде от ДБ

 " Трябва ни президент, който да ни лекува - може да бъде огромен доктор на България. ГЕРБ би трябвало да излъчи за вицепрезидент човек от партията. Радев е единственият, който с високо вдигнат пестник нападна, разрушава и не съблюдава Конституцията. Поиска безспорната власт в страната, настоявайки за оставките на държавното управление, Народно събрание, основния прокурор “. Това сподели в ефира на " Твоят ден " президентът на България (2012- 2017 г.).

Според него никога Борисов не би трябвало " да играе играта на Радев ", тъй като това е борба, измислена от сценаристи с прякори, някогашни сътрудници на Държавна сигурност. Плевнелиев посъветва някогашния премиер да продължава да прави, каквото е правил и до момента, само че и да се поучи от грешките си.

" Президентът унищожава личната си страна, задграничните инвестиции в момента са 0%. За това виновен е президентът. Той назначи дясната си ръка за министър-председател. е демократ, а - автократичен водач, който не съблюдава Конституцията ", акцентира Плевнелиев. И прикани жителите да си дадат сметка до каква степен би довел втори мандат на Радев.

" Най-голямото изменничество пристигна от Демократична България, като взеха решение дружно с Майстора и с Гестапото да убият ГЕРБ. Те поведоха братоубийствена война. Прави чест на Кирил Петков, че не изгори всички мостове. На този стадий не мисля, че е реалистична коалиция сред " Продължаваме промяната " и ГЕРБ "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР